Relatiedag USV Protos

Op 7 december 2019 organiseerde USV Protos haar jaarlijkse relatiedag. Op deze thuisdag werden alle relaties uitgenodigd om een kijkje te komen nemen wat bedoeld wordt met studerend volleyballen. Voorzitter Nienke Slim: ‘’Protos is de vereniging waar topsport en serieus sporten, gecombineerd wordt met het studentenleven.”

De dag stond niet alleen in het teken van sport, maar er was ook volop aandacht voor topsport. Het heren 1 team speelt namelijk op het een na hoogste niveau van Nederland. 

Protos heeft een aanvraag ingediend voor de challenge sportaanbieders om zodoende extra te kunnen uitpakken op deze speciale dag. Nienke: “Op onze relatiedag hadden we, naast wedstrijden, allerlei toffe activiteiten georganiseerd die ervoor zorgden dat de bezoekers meer bekend raakten met volleybal en met de vereniging. Zo kon worden meegedaan aan Join Volleybal, waarmee je kon meten hoe hard je kon smashen en of je hoger kon springen dan de langste volleyballer van Protos. En met Beat the Pro kreeg iedereen de kans om leden uit te dagen voor een potje volleybal. Er stond tevens een Photobooth zodat bezoekers met een herinnering naar huis te konden gaan. Er was tenslotte een Snapchat Relatiedag Protos Volleybal Filter aangemaakt en de (gesponsorde) posts op Facebook en Instagram zorgde nog eens voor extra aandacht en een groter bereik op onze online kanalen. 

Zie ook website USV Protos

Lees ook

Deel dit bericht

Utrecht, de sportieve talentstad van Nederland!