Ook U.S.W.V. De Domrenner sluit zich aan bij Utrechts Sportakkoord

De Utrechtse Studenten Wielervereniging De Domrenner heeft zich ook aangesloten bij het Utrechts Sportakkoord. De vereniging bruist van energie en biedt een gevarieerd scala aan fietsgerelateerde activiteiten, ongeacht het ervaringsniveau. Bij De Domrenner staat de gemeenschap centraal en het streven is dat iedereen zich thuisvoelt, of er nu gefietst wordt voor het plezier of de competitie.

De trainingen zijn ontworpen om aan te sluiten bij verschillende niveaus. In de langzamere groepen wordt vooral gefocust op de gezelligheid en het sociale aspect van samen sporten. In de snellere groepen draait het om prestaties, verbetering en natuurlijk de strijd om het interne puntenklassement, waarbij de winnaar de felbegeerde groene trui verovert.

Er wordt binnen de club een breed scala aan activiteiten aangeboden, zowel op als naast de fiets. Denk aan borrels, sportgerelateerde lezingen, skelterraces, het bijwonen van wedstrijden en natuurlijk de legendarische kampen. Dit zijn veelal avontuurlijke reizen waarbij de heuvels van België, Luxemburg, Frankrijk en Zuid-Limburg worden bedwongen. Na een dag fietsen wordt er genoten van karaoke-avonden, spelletjesdagen en silent discofeesten.

Naast het verbeteren van fysiek welzijn worden er regelmatig workshops over gezonde voeding, lezingen over mentale gezondheid aangeboden. Eveneens wordt er geïnvesteerd in de opleiding van professionele trainers, met als doel studenten de kans te geven om te groeien, zelfs op latere leeftijd. Hier willen we laten zien dat groei als atleet altijd mogelijk is.

Bij U.S.W.V De Domrenner draait alles om passie, prestatie en plezier. Sluit je bij ons aan en ontdek de opwinding van de wielersport, ongeacht je niveau. Samen gaan we voor gezelligheid en topprestaties.


“Bij U.S.W.V De Domrenner draait alles om passie, prestatie en plezier. Sluit je bij ons aan en ontdek de opwinding van de wielersport, ongeacht je niveau. Samen gaan we voor gezelligheid en topprestaties.”
Lennard Beens, voorzitter U.S.W.V De Domrenner
Meer weten over U.S.W.V. De Domrenner

Zie domrenner.nl

Lees ook

Deel dit bericht

Utrecht, de sportieve talentstad van Nederland!