Top Judo Utrecht dankbaar voor subsidie

Top Judo Utrecht is een onafhankelijke stichting waarin jonge talentvolle judoka’s uit de stad en regio Utrecht de kans krijgen zich tot een hoger niveau te ontwikkelen. De filosofie van Top Judo Utrecht – opgericht in 2010 – is simpel: judoka’s gespecialiseerde wedstrijdtraining en extra faciliteiten aanreiken, die de deelnemende verenigingen zelf niet kunnen bieden. Samenwerking met deze verenigingen is hierbij essentieel. Judoka’s zijn zo in staat te groeien naar hun topniveau. Uiteraard allemaal onder begeleiding van professionals, die zich belangeloos inzetten. Een fysiotherapeut en een sportdiëtiste verzorgen de medische begeleiding.

Toekomstplannen

Top Judo Utrecht heeft voor het opstellen van een toekomstvisie met bijbehorende meerjarenbegroting voor 2021-2024 een aanvraag gedaan voor de challenge sportaanbieders. Met deze bijdrage kan de club aan de slag om de plannen vorm te geven.

Deze nieuwe visie levert vast en zeker een mooie bijdrage aan het vitaal houden van de vereniging én de ambitie om ooit in Utrecht opgeleide judoka’s af te vaardigen naar de Olympische Spelen of WK’s.

Zie ook website Top Judo Utrecht

Lees ook

Deel dit bericht

Utrecht, de sportieve talentstad van Nederland!