Vier nieuwe ondertekenaars voor Utrechts Sportakkoord

Met de ondertekening van nog eens vier organisaties staat de teller van het aantal betrokken partijen bij het Utrechts Sportakkoord op bijna 150. Lees hieronder meer over de nieuwe ondertekenaars.

Krav Maga Leidsche Rijn

Krav Maga Leidsche Rijn is een officieel en gecertificeerde IKMF Krav Maga school. Met Krav Maga kan iedereen, man, vrouw, jong en oud, zich verdedigen in de meest uiteenlopende situaties. De technieken zijn gebaseerd op instinctieve reacties en daardoor eenvoudig aan te leren.

“Wij kunnen helemaal vinden in de speerpunten van het sportakkoord, dat iedereen kan sporten bewegen en zich weerbaarder voelt “so that one may walk in peace”.
aldus Arik Nativ, eigenaar Krav Maga Leidsche Rijn
Meer weten over Krav Maga Leidsche Rijn?

Zie kravmagaleidscherijn.nl

Jong Select

JongSelect is het eerste maatschappelijk verantwoorde vacature platform. Via het platform worden verenigingen, leden en werkgevers met elkaar verbonden. Door middel van ‘verenigingsnaam’ @Work gaat de vereniging een bijdrage leveren aan de maatschappelijke ontwikkeling van de leden. Dit leidt zowel tot een sterkere verbinding met de leden en het beter/sneller vinden van vrijwilligers maar ook een financiële bijdrage voor de club.

“Met onze missie –  een betaalbaar/leefbaar/aantrekkelijk verenigingsleven in Nederland – zien wij een mooie aansluiting bij het Utrechts Sportakkoord.”
aldus Ralph Vis, eigenaar Jong Select
Meer weten over Jong Select?

Zie jongselect.nl

USDV U Dance

USDV U Dance is een studentendansvereniging die lessen stijldansen en salsa aanbiedt op Sportcentrum Olympos. Studenten kunnen hier twee keer in de week op verschillende niveaus lessen volgen, en leren hoe leuk partnerdansen is!

Meer weten over USDV U Dance?

Zie usdvudance.nl

USZ&WF Het Zinkstuk

Utrechtse Studenten Zwem- en Waterpolofederatie Het Zinkstuk is de zwem- en waterpolovereniging voor Utrechtse studenten. Al ruim veertig jaar actief in verschillende zwembaden in Utrecht met aanbod van trainingen voor elk niveau.

“Door het ondertekenen van het sportakkoord willen wij samenwerkingen tussen partijen stimuleren. Zo willen wij voor iedereen een passend sportaanbod bieden en ervoor te zorgen dat sport en bewegen bekender wordt onder Utrechtse studenten.”
aldus Laura Rolink, voorzitter USZ&WF Het Zinkstuk
Meer weten over USZ&WF Het Zinkstuk?

Zie hetzinkstuk.nl

Lees ook

Deel dit bericht

Utrecht, de sportieve talentstad van Nederland!