Nieuwe ondertekenaars: U.S.R. “Triton” & Fysio Domstad

De uitbreiding van het Utrechts Sportakkoord met het nieuwe thema topsport en talentontwikkeling heeft al direct geleid tot een een tweetal nieuwe ondertekenaars, te weten U.S.R. “Triton” & Fysio Domstad.

Fysio Domstad

Fysio Domstad is een groeiende, innoverende fysiotherapiepraktijk in Utrecht voor o.a. (sport)fysiotherapie, manuele therapie en dry needling. We zijn gevestigd in het centrum van Utrecht en in stadion Galgenwaard

“Wij dragen de sport (in Utrecht) een warm hart toe. Door sporten blijf je gezond en wordt je gezonder (oud). Het is goed voor de hersenen en noem zo maar op. Wij helpen graag sporters die blessures hebben. De verbinding met sportclubs is dan ook belangrijk! Door het sportakkoord ontstaan er nog meer netwerken en een positief kader om nog meer mensen aan het sporten te helpen en (top)sport te blijven stimuleren en ondersteunen. Sporten is leven!!
team Fysio Domstad
Meer weten over Fysio Domstad?

Zie website fysiodomstad.nl

U.S.R. “Triton”

Voor de Utrechtse studentenroeivereniging is het Utrechts Sportakkoord niet nieuw. Zij plaatsen vorig jaar bij de lancering van het Utrechts Sportakkoord ook al een handtekening. Toen zag de club vooral raakvlakken met het speerpunt dat te maken heeft met het pedagogisch versterken van sportaanbieders. U.S.R. “Triton” – die al ruim 140 jaar roeiers van Olympisch niveau aflevert – heeft nu aangegeven ook de ambities van de speerpunten binnen het nieuwe thema van topsport en talentontwikkeling te ondersteunen.

“Voor de groei en ontwikkeling van onze vereniging en roeiers, is samenwerking met andere sportpartners onontbeerlijk. Wij ondersteunen de ambities van het Utrechts Sportakkoord en dragen hier graag ons steentje aan bij.”
aldus Mats Vervoorn, praeses U.S.R. “Triton”
Meer weten over U.S.R. “Triton” ?

Zie website usrtriton.nl

Lees ook

Deel dit bericht

Utrecht, de sportieve talentstad van Nederland!