Sporten met Els

Onder de naam Sporten met Els (daar knap je van op) biedt Els Wijmenga sport- en beweeg- en ontspanningslessen aan mensen met en zonder beperkingen en blessures. In haar lessen differentieert ze veel, waardoor in principe iedereen kan meedoen.

Met de subsidie vanuit de challenge sportaanbieders heeft ze haar aanbod kunnen uitbreiden voor mensen met een beperking, die gebruikmaken van hulpmiddelen, zoals een rolstoel, rollator, loopstoek, evo, etc. Deze doelgroep valt steeds buiten de boot omdat ze net wat meer begeleiding nodig hebben, en net wat specifiekere cues om een sportles zo soepel en effectief mogelijk te laten verlopen.

Els: “Zo ben ik dus in maart speciaal voor deze doelgroep begonnen met de lessen Fit op Maat PLUS. Een sportles op muziek waarbij afwisselend wordt bewogen én ontspannen. Ook voor diegenen die het iets rustiger aan willen doen. In deze les leer je je grenzen en mogelijkheden voelen en train je flexibiliteit, spierkracht, conditie en vrolijkheid.”

Op dit moment is er een vaste deelneemster, die heel blij is met de lessen. Er is nog plaats voor 7 nieuwe deelnemers. De lessen mogen een week lang gratis en vrijblijvend worden uitgeprobeerd. Nieuwe leden zijn (meer dan) welkom en kunnen contact met Els opnemen. Els: “Goed te weten dat de lessen tijdens de coronaquarantaine online worden aangeboden via ZOOM.”

Zie ook website Sporten met Els

Lees ook

Deel dit bericht

Utrecht, de sportieve talentstad van Nederland!